Maramures, Baia Mare, str Dimitrie Cantemir,nr. 4
+40 362-807.212   +40 749-178.090

Camere

New Hotel va ofera un refugiu ideal indiferent de scopul calatorieri, afaceri sau agrement. Explorați Maramuresul, așa cum este cunoscut la nivel local, apoi relaxați-vă intr-un mediu linistit si primitor. Camerele sunt curate, luminoase și sunt mobilate cu un decor simplu dar unic. Toate camerele includ dușuri separate cu articole de toaletă. Atat in zilele caniculare  cat si in iernile geroase oaspeții se pot bucura de o atmosfera placuta datorita sistemului de aer conditionat si celui de incalzire. Oaspetii nosti se pot bucura de WIFI gratuit cat si de televizorl LCD din fiecare camera. 

Detalii

Micdejun

 

Clientii hotelului pot servi gratuit micul dejun in incinta restaurantului nostru. Atat oaspetii cazati cat si persoanele din exterior sunt binevenite sa serveasaca o bautura si o mica gustare in incinta barului aflat la parterul hotelului.

Parcare

Hotel New pune la dipozitia cazatilor locuri de parcare gratuite in limita disponibilitatii. In momentul rezervarii clienti sunt rugati sa specifice daca doresc parcare.