Despre noi


Hotel New va asteapta cu drag!

Hotel New a fost inaugurat la finalul lunii mai a anului 2016. De atunci ne straduim sa oferim oaspetilor nostri conditii de cazare de cea mai buna calitate.

Finisajele si dotariile de clasa superioara au menirea de a satisface pana si pe cei mai pretentiosi clienti. Desi reprezinta o normalitate, ne putem lauda, ca suntem printre putinele unitati de cazare din Baia Mare care are autorizatie ISU in caz de incendiu.

Hotelul se afla la doar 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Vivo Mall, la 5 minute de Spitalul Judetean, la 500m de Sptalul Policinica Sfantul Ioan si de supermarketul Kaufland. Micul dejun este inclus in pretul camerelor si poate fi servit in incinta restaurantului aflat la parterul hotelului. Pentru parnz si cina, personalul hotelului poate sa va indrume catre cele mai apropiate restaurante din zona.

Ne puteti gasi pe majoritatea platformelor de turism : booking, expedia, trevelminit etc, insa pentru a beneficia de cele mai bune oferte va rugam sa ne contactati direct folosind una din metodele descrise in pagina de contact.

Acceptam pentru plata urmatoarele metode:

  • numerar
  • transfer bancar
  • card bancar
  • card de tichete vacanta
  • tichete de vacanta

Metode de plata